wheelchairsite.eu it`s all about wheelchairs


Trademark Roho
Type Nexus Spirit
Website http://www.beyondmedical.nl
Category Adjustments/adaptionen
Sort wheelchair cushion
CommentsHet nexus spirit kussen is anders dan alle andere ROHOŽ kussens. Het combineert de stabiliteit van een schuimbasis met de therapeutische zorg waar de ROHO DRY FLOATATIONŽ kussens om bekend staan. De voorgevormde schuim basis is ontworpen om een verhoogde stabiliteit bij transfers te geven en biedt uitstekende positioneringsmogelijkheden van het bekken en de onderste ledenmaten (benen). Het originele ROHO kussen, biedt de beste huidbescherming op die plaatsen waar piekdrukken kunnen ontstaan, bij een verhoogd decubitus risico op zitbenen en stuit.
De anatomisch gevormde schuimbodem vereenvoudigt eventuele transfer, bijvoorbeeld met een transferplank. Het ROHO kussen met zijn ROHO DRY FLOATATION technologie biedt precies daar ondersteuning waar de huid de grootste risico`s loopt; bij de zitbeenderen en het stuitje. Het neopreen inzetstuk voor het kussen wordt standaard geleverd als een 1-kamerkussen met laag profiel cellen (5 cm hoog). Voor ROHO neopreenproducten gelden geen gewichtsbeperkingen.

Het ROHO nexus spirit kussen is standaard voorzien van een incontinentiehoes.

Kenmerken nexus spirit kussen:

Vermindert schuif-en wrijfkrachten
Zorgt voor hoge mate van stabiliteit
Vergemakkelijkt het maken van transfers
Materiaal: Neopreen en polyurethaan
Bescherming van zitbeen, heiligbeen en stuitbeen
1R en 2R inlegpad voor bekkenpositionering
Inclusief pompje en incontinentiehoes
nexus spirit kussen is 8 cm hoog
Celpad kan custommade in hoogte 7.5 cm ipv 5 cm en met 2 ventielen ipv 1 ventiel. Er kan niet afgeweken worden van de standaard breedte afmetingen.

Maten:
51x46 cm
46x46 cm
46x41 cm
43x43 cm
41x46 cm
41x41 cm
38x38 cm
36x41 cm
36x36 cm

Go back

(c)2004-2013 Teunissen Enabling